TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Site-ul web www.axainvest.ro este operat de S.C. AXA INVEST S.R.L. Daca decizi sa continui navigarea acest site si utilizarea lui, trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Daca nu esti de acord cu acestea, te rugam sa nu utilizezi acest site web.

Folosirea materialelor de pe pagina

Continutul acestui site web este destinat prezentarii firmei, oferirii posibilitatii de contactare, comunicare si informare.

Continutul poate fi modificat fara o informare in prealabil. Utilizarea site-ului se poate face doar in scopuri non-comerciale.

Este interzisa utilizarea paginii cu scop comercial, la fel si orice fel de utilizare care are caracter obscen, indecent sau care este interzisa prin lege. Utilizarea neautorizata a site-ului web se poate solda cu reclamatii pentru daune si prejudicii si poate constitui un delict.

Schimbul de informatii

Informatiile furnizate de tine catre www.axainvest.ro (datele personale de identificare furnizate la inscriere sau la trimiterea mesajelor) nu vor fi accesibile niciunei alte persoane care viziteaza pagina. Pentru mai multe detalii accesati pagina prelucrarea datelor cu caracter personal.

Proprietatea intelectuala

Acest site web contine materiale care sunt proprietatea S.C. AXA INVEST S.R.L.

Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a S.C. AXA INVEST S.R.L, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Logo-ul firmei S.C. AXA INVEST S.R.L este inregistrat la OSIM cu nr.058548 din 24.04.2003. Informatiile publicate pe axainvest.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. AXA INVEST S.R.L care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail contact@axainvest.ro

Toate mesajele transmise de dvs. sunt protejate de legea prelucrarii datelor cu caracter personal.

Reclamatii privind incalcarea drepturilor de autor

In cazul in care considerati ca anumite materiale din continutul site-ului incalca dreptul dvs. de autor, va rugam sa trimiteti o instiintare pe e-mail la adresa de contact de pe site, oferind urmatoarele informatii, in vederea solutionarii situatiei:

    • Mentionarea clara a materialelor despre care se considera ca au fost incalcate drepturile de autor, precum si informatii suficiente pentru a permite identificarea si localizarea acestora in site;
    • Dovada ca detineti dreptul de autor asupra materialelor respective;
    • In cazul in care sunteti autorizat pentru a actiona in numele proprietarului materialelor, dovada ca sunteti autorizat in acest sens;
    • Informatii suficiente pentru a permite firmei sa va contacteze: persoana de contact, numarul de telefon, adresa de e-mail.

Pentru a primi notificări de incalcari va rugam sa contactati contact@axainvest.ro

Toate mesajele transmise de dvs. sunt protejate de legea prelucrarii datelor cu caracter personal.

Precizari si responsabilitati legate de continut

Proprietarul site-ului cauta sa mentina informatiile actualizate si corecte, dar nu este responsabil si nici nu poate oferi o garantie, expresa sau implicita, cu privire la caracterul complet, acuratetea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea in ceea ce privește site-ul sau informațiile, produsele, serviciile sau grafica continute in site-ul web pentru orice scop.

Proprietarul nu este responsabil pentru conținutul paginilor altor site-uri legate de site-ul www.axainvest.ro

Conexiunea dvs. cu orice pagini din afara site-ului sau cu alte site-uri legate de site-ul www.axainvest.ro este pe propria dvs. raspundere.

Proprietarul nu are control asupra naturii continutului si disponibilitatii acestor site-uri. Sunteti singurul responsabil pentru a determina masura in care puteti utiliza orice continut de pe orice alt site pe care il gasiti legat sau il puteti lega de site-ul www.axainvest.ro

Alte precizari si responsabilitati

Proprietarul face toate eforturile de a mentine diponibilitatea site-ului online, insa nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care site-ul este temporar indisponibil din cauza unor probleme tehnice dincolo de controlul acestuia.

Proprietarul nu are nici o raspundere pentru orice daune cauzate, direct sau indirect, dvs. sau unei terte parti ca urmare a utilizarii acestui site web si a continutului acestuia.

Prin citirea acestor Termeni si Conditii consideram ca ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor.

Modificarea conditiilor

S.C. Axa Invest S.R.L. poate revizui continutul acestor termeni si conditii in orice moment prin actualizarea site-ului web. Recomandam sa verificati periodic continutul acestei sectiuni.

Continuarea utilizarii site-ului web dupa astfel de modificari reprezinta acceptul dvs. privind aceste termene si conditii.